WEDSTRIJD Real Noorderwijk - ZVK Proost Lier  4 - 1  (3-0)

DATUM 02-10-2015  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG De beloften van Real Noorderwijk speelden een voortreffelijke wedstrijd tegen de mannen uit Lier. Talrijke kansen werden bijeen gespeeld. Real scoorde vlot in de eerste helft. Via goals van Mati, Smail en Ottman klom de thuisploeg verdiend op een 3-0 voorsprong. De bezoekers konden in de eerste helft maar een twee keer dreigen maar een sterk keepende Van Bael hield zijn doelnetten proper.

Tweede helft een gretiger Lier of was het Real dat gas terug nam maar een attente Van Bael moest een paar keer zijn kwaliteiten laten zien op schoten van de bezoekers. Real duwde dan weer eventjes op het gaspedaal en via een zeer bedrijvige Scheerens die zorgde voor de assist naar Ottman werd de 4-0 tegen de netten geprikt. Lier kwam nog op 4-1. Real won verdiend deze wedstrijd en klimt zo in de top vijf van het klassement.

Speelden voor Real Noorderwijk : Van Bael Davy, Scheerens Yannick, Ameziane Othman, Bahloul Smail, Vervoort Jarne, Rahou Bilal, Oucheikh Jamal, Gessner Mathias, De Bie Lorenz en Bouyakoubi Yassin.